skip to Main Content

Vild med friluftsliv? Så bliv helårscamper!

Friluftsaktiviteter og outdoor-sport hitter i stor stil. Særligt i forbindelse med COVID-19 pandemien er det blevet populært at tage ud i det fri for at campe, vandre og i det hele taget leve et aktivt liv. Det er ikke så skidt endda, for et aktivt udendørsliv er sundt og godt for krop og sjæl, og stadig flere danskere går da også til dagligt og drømmer om at få mere tid til disse aktive former for hobbyer. For nogle bliver det ikke kun ved drømmen. En del danskere vælger nemlig at blive helårscampere. Er du også interesseret i at droppe det hektiske hverdagsliv i storbyen, og i stedet flytte ud i det fri i din helt egen campingvogn? Så læs med her. Vi har nemlig samlet en række tips og tricks til hvordan du kommer i gang.

En campingvogn behøver ikke at være simpel og beskeden

For nogle danskere virker det langt fra tiltalende at bo hele året i en campingvogn. De foretrækker nemlig en relativ stor bolig, med masser af plads til at udfolde sig i dagligdagen. Samtidig er der en del der tror, at man i en campingvogn ikke har adgang til fornødenheder såsom køleskab, toilet og lignende. Sandheden er dog, at campingvogne slet ikke behøver at være små, simple og beskedne. Der findes nemlig store og luksuriøse udgaver af dem. I deres udformning minder de mest af alt om små lejligheder. Så hvis man ønsker at bo i en komfortabel bolig, og samtidig gerne vil være helårscamper, så er der masser af mulighed for det. Man skal blot købe en stor og luksuriøs campingvogn.

Prisen for de helt store og luksuriøse campingvogne er naturligvis noget højere end de små og mere simple af slagsen, men til gengæld får man så også en decideret lille luksuslejlighed på hjul. En lejlighed som man endda kan bo i året rundt.

Indret din campingvogn så den matcher din personlige stil

Campingvogne kan som nævnt købes i store og luksuriøse udgaver. Disse slags campingvogne kan snildt indrettes med tæpper og løbere, flot kunst på væggene, samt med alle de hårde hvidevarer du er vant til fra din “normale” bolig. I det hele taget kan man snildt indrette sin campingvogn så den matcher ens helt egen unikke og personlige stil. Gør man det på en god måde, så kan man uden de store problemer opnå en følelse af hygge og hjemlig stemning i campingvognen.

Hvor skal din campingvogn stå henne?

Når du vælger at blive helårscamper, og du samtidig er ivrig efter at slippe væk fra storbyens stress og jag, så er det naturligvis vigtigt, at du finder et lækkert og afstressende sted at have din campingvogn stående. Det mest normale er at man lejer sig ind på en campingplads. Og det skal vel at mærke naturligvis være på en campingplads hvor der tilbydes helårsbeboelse.

Prisen for at leje sig ind på en sådan campingplads kan variere meget. Du bør derfor gøre dit forarbejde grundigt. Led for så vidt muligt efter en lokation som tilbyder dig mulighed for friluftsaktiviteter, og som samtidig er placeret tæt på dit arbejde samt dine venner og bekendte.

Fordele ved at blive helårscamper

Samlet set er der altså masser af fordele ved at blive helårscamper. Typisk er det dels billigere at leje sig ind på en campingplads, og samtidig får man rig mulighed for at dyrke friluftssport dagligt, med base fra ens personlige campingvogn.

Back To Top