skip to Main Content

Kom i form med ny outdoor aktivitet

I kølvandet på coronakrisen, hvor mange af os har siddet hjemme en større del af tiden, end vi plejer, så har det også været mere besværligt at dyrke sport. Fitnesscentre har været lukkede, og vi har ikke kunnet motionere, som vi plejer.

Ud af døren og i gang med en sport

Den eneste form for motion du har fået har måske været at ordne praktiske ting i hjemmet. Det kan være, at du har malet køkkenet eller tapetseret stuen. Hvis du for nylig har givet dit hjem en opfriskning, og du gerne vil have nye billeder på væggene, så finder du mange flotte Plakater, som du kan udsmykke dit hjem med. Men altså, praktiske gøremål i hjemmet, er jo ikke noget, du kommer i form af i længden. Er du en af dem, som har taget nogle ekstra kilo på de seneste års tid, og vil du gerne tabe dig og komme i form igen, så er det nok på tide at komme i gang med en rigtig sportsaktivitet.

Forskellige former for udendørs sportsgrene

Outdoor-sportsgrene er populære, og der er noget for enhver smag, så alle kan være med. Du kan fx gå i gang med at løbe i skoven og træne op til motionsløb, og det er sjovere og mere forfriskende at løbe i naturen end på et løbebånd i et fitnesscenter. Er du til fart over feltet, så kan det være, at du i stedet skal vælge at køre på mountainbike, hvor du kan ræse rundt i naturen, op og ned af bakker og få sved på panden. Er du typen, som foretrækker en motionsform, hvor du også kan meditere lidt på vejen, så kan du vælge at vandre i naturen. Der findes mange skønne vandreruter i Danmark, og du har desuden mulighed for at overnatte i shelters. Med den rigtige outdoor sportsgren får du både dyrket motion, som passer til din kropstype og din alder for forebygger livsstilssygdomme, og undersøgelser viser, at motion er vigtigere end kost, når du vil undgå fx diabetes. Desuden taber du dig og får du ny energi og livskvalitet.

Back To Top