skip to Main Content

Hold Halloween i det fri

Er du vild med udendørsaktiviteter, friluftsliv og outdoor-sport, og har du samtidig ofte dine børn med dig når du er på tur? Så overvej at kombinere din interesse for outdoor-livet med din tjans som forælder. Du kan f.eks. med fordel afholde alskens former for fødselsdage og mærkedage i det fri. Som sådan kunne halloween i det fri snildt være din næste store outdoor-oplevelse med ungerne. Læs mere om det her.

Husk at klæde jer ordentligt på i det fri

Som friluftsmenneske ved du helt sikkert allerede, at det er super vigtigt altid at klæde sig fornuftigt på i det fri. Det samme gør sig naturligvis gældende, når det er tid til at holde Halloween i naturen. Halloween fejres nemlig hvert år d. 31. oktober, og som sådan på et tidspunkt, hvor efterårets regn, rusk og lavere temperaturer nærmest altid for længst har slået igennem over danske breddegrader.

Til de voksne anbefales det derfor, at man tager en god vindtæt jakke på, og måske endda et par handsker og en hue, såfremt det for alvor bliver koldt. Til børnene skal der naturligvis nogle flotte Halloween-kostumer til. Det hører sig trods alt til på lige netop denne dag. Overvej at sætte dig sammen med dine børn i tiden op til den store dag, og find så frem til hvilket flot Halloween Tøj de helst vil have med sig på udendørsturen. Det er bedst at få styr på dette i rigtig god tid, for det kan tage nogle dage at bestille tøjet hjem via jeres foretrukne webshop.

Få andre friluftsentusiaster med på idéen

Dyrker du outdoor-sport i klubregi med dine unger? Det kunne sagtens være tilfældet, f.eks. i en mountainbikeklub eller lignende. I så fald kan I med fordel forsøge at inddrage hele klubben i Halloween-projektet. Der er garanteret masser af andre børn og unge i klubben, som ville elske at deltage i en sådan begivenhed. Måske kan I endda afholde aftenens begivenheder i mountainbikeklubben, samt benytte udendørsfaciliteterne omkring klubben til fejringen af den store dag.

Det er en god idé at melde idéen ud til de andre medlemmer af klubben via relevante onlinekanaler. Det kunne f.eks. være via outdoor-sportsklubbens Facebook-side, officielle hjemmeside eller lignende. På den måde får I hurtigt engageret en masse, og dermed kan I sikre jer, at den store fejring af årets Halloween bliver en legendarisk en af slagsen.

Halloween er en i dansk sammenhæng relativt ny højtid, og som danskere har vi derfor rig mulighed for at sætte vores helt eget præg på den. I USA, hvor højtiden er en af de helt store, er det normalt at børnene går fra hus til hus og beder om slik og godter, så de danske unger har i den grad også godt af at komme ud i det fri på denne aften. Som sådan passer aftenen fint til friluftsfanatikere og outdoor-sportsudøvere.

Back To Top