skip to Main Content

Brug CRM som outdoor arrangør

Drømmer du om at etablere dig i det voksende marked for outdoor events og outdoor rejser? Mange mennesker er blevet vilde med outdoor sport, og ikke så få af dem dyrker mountainbike søndag formiddag i den lokale skov eller tager på rejser jorden rundt for at dyrke outdoor sport såsom trekking, klatring og sejlads på floder og søer.

Outdoor bliver også brugt som aktivitet for handicappede, så der er et stort og åbent marked for at etablere sig som arrangør af rejser, events og andet i relation til outdoor.

Hvis du vælger at etablere sig med en virksomhed i outdoor branchen, er det vigtigt, at du har et system, du kan bruge til at styre dine kontakter til kunder, leverandører og andre, der skal bidrage til at få din forretning til at vokse. Vi foreslår, at du bruger et system til crm til dette. CRM er en forkortelse for Customer Relations Management, og er et it-baseret system, som kan hjælpe dig med den nødvendige styring af dine kundeaftaler, indkøb og salg. Med et CRM-system sikrer du, at viden om vigtige kunder bliver delt i virksomheden og ikke kommer til at ligge hos en enkelt person, som måske har lidt trang til at vogte over sin indsigt og ikke så gerne deler med andre.

Der er en stor udvikling inden for outdoor, og det er besluttet, at man fra politisk hold vil forsøge at udvikle Danmark til at være en førende outdoor nation, så man kan tiltrække både danske og udenlandske outdoor entusiaster.

Allerede i dag har vi mange spændende outdoor steder herhjemme såsom ‘Cold Hawaii’ ved Klitmøller ved Vesterhavet. Her samlers surfere fra ind- og udland og dyrker denne form for outdoor, og måske er der en chance her, som du kan gribe for at udvikle en forretning på dette område.

Har du mere trang til det, kan du også vælge at satse på at opbygge din forretning med udenlandske outdoor oplevelser. Jagt i Sydafrika, trekking i Nordspanien eller klatring i de franske alper er bare nogle af de oplevelser, som folk går efter, så du har mange muligheder for at skabe en forretning.

Back To Top