skip to Main Content

Tag på vandretur i Danmark

Outdoor-livet er skønt, for man får så mange fantastiske naturoplevelser, når man bevæger sig rundt i landskabet. I Danmark har vi mange vandreruter, som er afmærkede og derfor nemme at følge, uanset om man har været i området før. Du kan fx vandre i Mols Bjerge, som er en fantastisk oplevelse.

Stress af i den smukke natur

Vil du gerne på vandretur i Danmark, så skal du først finde ud af, hvilken del af landet du gerne vil besøge. Der er vandreruter, hvor du kommer gennem skove, engområder og går langs vandet. Andre vandreruter fører dig forbi seværdigheder og mindesmærker, så du også oplever fortidens historiske vingesus. Når du har besluttet dig for ruten, kan du få det fulde overblik på Google Maps til turen. Eller du kan blot begynde at gå og så lade dig føre rundt på stierne ved at følge afmærkningerne. Vandreruter kan have forskellige længder – fx 5, 10, 15 eller 20 km, så der er noget for alle, uanset om man er vant til at vandre eller ej.

Vandrelivet giver dig mulighed for at komme væk fra hverdagen og jobbet. Selvom du har et spændende job, så har alle mennesker brug for at slappe af og få energi indimellem. Det kan også være, at du står mellem to job eller at du overvejer at blive selvstændig. Så kan du bruge vandreturen til at blive afklaret omkring din nye selvstændige virksomhed, og du kan overveje at tage et lån hos Qred.com, så du har en god startkapital.

Udstyr til vandretur

Du skal først og fremmest have et par gode vandresko eller vandrestøvler. Dem kan du købe i outdoor-butikker over hele landet. Du behøver ikke at træne op til gåturen, da det foregår i et roligt tempo. Men dine vandresko skal gås til. Det kan du fx gøre ved at starte med at gå kortere ture, før du kaster dig ud i en 20 km tur, for at undgå vabler. Du skal også have en god rygsæk, hvor du kan have lidt ekstra tøj, en vandflaske, termokande, solbriller, regntøj og en madpakke. Mobiltelefonen er også god at have med, mest i nødstilfælde, hvis du farer vild. Der er mulighed for at overnatte i naturen i forskellige shelters, og hvis du gerne vil det, så skal du også have et liggeunderlag og en sovepose med.

Back To Top