skip to Main Content

Rejse og oplev

Dyrker du outdoor sport, er det oplagt at udforske verden for at udleve sporten på nye steder. Er du for eksempel en af de mange, der de senere år har kastet sig over klatring, er det nærliggende at opsøge de bjergrige egne i det sydlige Europa, for eksempel Alperne i Østrig, Schweiz og Italien, som byder på fremragende klatremuligheder.

Du kan rejse på egen hånd, med kammerater eller via et rejsebureau. Der findes flere specialiserede bureauer, som organiserer rejser til egne, hvor du kan udleve din outdoor sport. Ud over Alperne gælder det for eksempel ture til bjergegne i Marokko, men for de fleste er ikke mindst Østrig det land, som man rejser til, hvis man vil klatre. Her er der gode forhold for turister, og vil man se andet end bjerge, så rummer Østrig et hav af seværdigheder, som alle kan nås nemt og hurtigt både med egen bil eller med offentlige transportmidler.

Mange rejser efter outdoor oplevelser, hvor de kan kombinere flere forskellige sportsgrene. Det gælder for eksempel en kombination af klatring og sejlads på bjergfloderne eller på bjergsøerne, og man kan kombinere eksempelvis almindelig bjergklatring med isklatring.

Dyrker du trekking, er der et hav af muligheder for at rejse ud til smukke og udfordrende trekkingruter. Der findes for eksempel ruter på Korsika, hvor der ikke kommer så mange turister endnu, og trekking er en ideel sport, hvis I er en blandet flok, som måske har lidt forskellige forudsætninger. Ofte kan der organiseres ture, så bagagen flyttes fra overnatningssted til overnatningssted, mens I selv trekker mellem dem.

Back To Top