skip to Main Content

På cykel i Europa

Cykling er en populær sport, og mange mennesker dyrker cykling på motionsplan rundt omkring i Europa. England er for eksempel et klassisk cykelland, som er velsignet med rigtig mange cykelruter, og cyklingen kan dyrkes på ethvert niveau.

England har mange vandre- og trekkingruter, som går hen over de store herregårdslandskaber, og det gælder også cykelruter. Der er fri adgang til jorden i England, så man kan bruge disse ruter overalt.

Også i Tyskland og Østrig er det populært at tage på cykelture, så man kan dyrke sin outdoor sport andre steder end derhjemme. Ofte er det muligt at vælge organiserede ture, hvor jeres bagage bliver flyttet fra hotel til hotel, og I cykler så selv ruten derimellem. Det giver masser af outdoor oplevelser samtidig med, at I ikke selv skal organisere alt det praktiske omkring transport af bagage m.v.

Vil du cykle mere i nærområdet, kan du følge den spændende rute Nordsøen rundt, som bringer dig til flere af landene omkring Nordsøen. Ruten er etableret i 2001 og er verdens længste egentlige cykelrutte. Den fører dig langs kysterne i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien og Storbritannien, så det er en enestående chance for nye oplevelser.

Back To Top