skip to Main Content

Den ultimative picnic

Der er ikke noget bedre end at samles med venner, familie eller en date og nyde både god mad og vin i det fri. Derfor kan du klargøre den perfekte kurv, du kan tage med på picnic, så du kan nyde en eftermiddag i det fri.

Find det perfekte sted

Hvis du gerne vil tage din frokost med ud i det fri, er der mange måder at gøre det på. Først og fremmest skal du overveje, hvem du skal være sammen med, eller om du eventuelt vil nyde en rolig eftermiddag i dit eget selskab, og så vælge et godt sted ud fra dette. Skal du have børn med på din picnic, vil det for eksempel være oplagt at finde et sted, hvor der er muligheder for, at børnene kan lege. Skal du på en romantisk date, har du formentlig mere lyst til at finde et sted, hvor der er mulighed for ro og privatliv. Uanset anledningen og det selskab, du skal afsted med, vil du helt sikkert kunne finde mange dejlige steder at tage hen. Vi er heldige at bo i et land med masser af skøn natur.

Hvad skal med på picnic?

Her skal du igen overveje, hvem der skal med. Ydermere skal du tage højde for mængden af tid, du har, til at klargøre det hele. Skal du på en romantisk date vil det være oplagt at tage en god flaske vin med, som du og din date kan nyde sammen. Blandt andet Vinoteket har et bredt udvalg af vine, så du vil uden tvivl kunne finde den helt rigtige. Vinoteket kan desuden levere din vin direkte til hoveddøren, hvilket gør det super bekvemt at bestille. Foruden en god vin fra Vinoteket, eller hvis selskabet ikke er til vin, kan du både forberede mad derhjemme eller købe noget, der er halvt eller helt færdigt. Du behøver ikke at gøre det besværligt for dig selv. Du kan også tilberede måltidet i naturen, da du kan finde mange smarte redskaber til at lave mad udendørs. Slutteligt skal du blot huske et tæppe og det gode humør.

Nyd en eftermiddag i naturen med godt selskab, god mad og eventuelt en god flaske vin, og få samtidig frisk luft og en pause fra hverdagens stress og støj.

Back To Top