skip to Main Content

Boligindretningsidéer til dig der elsker livet i det fri

Er du vild med outdoor-sysler og alt der har med naturen at gøre? Så er du havnet et oplagt sted. Her på vores blog tilbyder vi dig nemlig masser af spændende artikler og blogindlæg om outdoor- og friluftsliv. Måske står du endda lige nu i en situation, hvor du mangler inspiration til en ny og spændende form for indretning af din bolig. Gerne med inspiration fra udendørslivet, samt fra dine mange ture i vildmarken. I så fald er du endnu en gang havnet det rette sted, for i denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du bedst indretter din bolig, med inspiration fra livet i det fri.

Vågn veludhvilet med et par effektive mørklægningsgardiner

Det første tip vi har til din boligindretning, er at du får købt et par effektive mørklægningsgardiner, så du kan holde den skarpe sol ude om sommeren og herved sænke temperaturen. Det kan nemlig gå hen og blive varmt i Danmark om sommeren, og i særdeleshed når solen får lov at bage ind i boligen i en hel dag. Det kan gå ud over din søvn, og du risikerer at skulle tage på outdoor-ture i en noget svækket forfatning. Det kan vi naturligvis ikke have, så husk at købe et par mørklægningsgardiner snarest. Vi anbefaler at du tjekker udvalget ud hos internetbutikken bga.dk.

Lad naturens materialer præge din indretning

Det næste tip vi har til dig, er at benytte naturens materialer aktivt i din boligindretning. Har du f.eks. overvejet at købe en ny knagerække? Så drop turen forbi den lokale boligbutik, og benyt i stedet en stor gren fra den lokale skov. Denne kan du skære og høvle til, samt påklistre søm eller lignende, hvorefter du står med din helt egen hjemmelavede knagerække. Som friluftsmenneske vil du med garanti finde produktionsprocessen spændende, samt ikke mindst finde det endelige resultat flot og inspirerende.

Hæng flotte outdoor-plakater på væggen

Et sidste tip til dig, der gerne vil indrette dig med respekt for naturen, er at hænge flotte outdoor-plakater på væggen. Her kan du benytte egne billeder, eller måske købe plakater med motiver taget af professionelle fotografer. Hvis du helst vil benytte dine egne billeder, som du har taget på en af dine mange ture i det fri, så findes der adskillige hjemmesider hvor du kan uploade billederne, og få tilsendt dem i plakatform. Det er hurtigt og smart, så overvej at benytte dig af muligheden.

Back To Top