skip to Main Content

Tag på vandretur med overnatning

Holder du ferie i Danmark i år, og er du vild med outdoor-livet, hvor du kan være fysisk aktiv og få oplevelser på en og samme tid? Så findes der mange skønne vandreruter i Danmark, som du kan finde på kort og apps og downloade til din mobil. Du kan fx beslutte dig for at tage af sted i en weekend eller ferie for at vandre, og så kan du overnatte udendørs. Det kræver blot lidt basalt vandreudstyr.

Sjov vandreferie i Danmark

Havde du overvejet en cykeltur i Europa, men så fik rejserestriktioner dig til at ændre planer, så du nu foretrækker at holde ferie i Danmark i 2021? Har du familiemedlemmer, som er friske på en vandretur, så kan I gøre det til en fælles oplevelse? En vandretur er et sjovt minde at se tilbage på senere, så husk at medbringe mobilkamera eller andet kamera, så I kan tage nogle flotte og sjove billeder fra jeres tur. Så kan I hænge dem op på væggen derhjemme. Trænger jeres stue til en opfriskning, så kan I ved samme lejlighed tapetsere med et af de flotte tapeter fra Familietapeter.dk, som fås til favorable priser. Men nu vender vi tilbage til det med vandreudstyret. For I skal selvfølgelig have et par gode vandrestøvler eller vandresko – alt efter årstiden. De skal være komfortable at have på, så du kan have dem på i mange timer ad gangen. Vælg også noget behageligt tøj, som du kan gå langt i, og husk regntøjet. Det er godt at have en rygsæk i en passende størrelse, hvor du kan have ekstratøj, kniv, lommelygte, solbriller, tandbørste og andre personlige fornødenheder. Er du bekymret for at fare vild, så kan vi berolige dig med, at du på Google Maps finder 228 danske vandrestier, så det er nemt at orientere sig.

Kogegrej og sovepose

Vil I sove udendørs, kan I vælge at overnatte i et af de mange shelters, som I finder overalt i Danmark. I skal blot have en sovepose og liggeunderlag med. I kan også med fordel medbringe kogegrej, så I kan lave varm mad over ild, hvilket er superhyggeligt, når man har gået hele dagen. Så kan man slå sig ned omkring et bål og spise aftensmad. Så med enkelt udstyr kan I få en rigtig god vandreoplevelse sammen, hvor I kan besøge forskellige områder af Danmark, som I måske aldrig har set før. Vandring kræver noget af dig fysisk, men det giver samtidig en ro i hoved og krop. Et godt råd er at lade være med at medbringe mere udstyr, end I har behov for. Der er ingen grund til at slæbe på ekstra tøj, sko eller outdoor-grej, som I ikke får brug for. Pak det vigtigste og nyd så ellers vandreturen. Overalt vil I møde den smukke danske natur med skove, enge, åer, bække, strande og hav. I kan opleve dyrelivet på tæt hold og lære mere om dyr og planter.

Back To Top