Shop efter kategori

 

 

 

 

Det rigtige udstyr til din outdoor aktivitet:

Det øverste af solen er lige kommet fri af horisonten, den sidste kaffe er lige løbet gennem filteret og er nu på vej ned i termokanden. Rygsækken blev pakket igår, og alt er nu klart til en eventyrlig dag i naturen. Du smider skiftevis fødderne op på skamlen i gangen og strammer snørebåndet på dine støvler en ekstra gang. Du svinger jakken rundt og idet den rammer skulderen, fornemmer du med det samme kvaliteten. Du er klar og kan ikke vente med at se, hvad det store udendørsliv har at bringe. Du åbner døren og bliver ramt af den friske efterårsmorgenluft. Den der luft som kun findes få dage om året. Den der luft, der på én og samme tid er fugtig, sprød, kold og varm. Den der luft der fortæller dig, at dagen først lige er begyndt og foran ligger en naturskøn verden og venter på dig. Er du klar?
Ovenfor kunne vi lige så godt have valgt at beskrive en dejlig sommerdag. Teltet er lige blevet slået op og der venter dig en fantastisk oplevelse af frihed, varme, afslapning og velbehag. Det kan være i skyggen af et elmetræ. Her indtager du din medbragte mad og drikke. Vi kunne også have valgt at beskrive den vandretur, der trods massive nedbørsmængder alligevel har været en kæmpe oplevelse, alt sammen på grund af dit outdoor udstyr. Vi har alle været der og vi har alle prøvet dage, man helst ikke ville have stoppede. Vi har også alle prøvet dage, vi skulle være blevet hjemme. Fælles for dem alle er, at de kan reddes, hvis bare man er forberedt på, hvad naturen kan finde på. Udstyret du finder hos os er noget af det bedste på markedet. Vores udstyr skal derfor nok hjælpe dig igennem alt slags vejr. 

Alt inde for Outdoor grej 

I denne kategori har vi netop forsøgt at give dig de bedst tænkelige betingelser for, hvad end du skal ud i naturen og lave. Er det en længere tur, hvor du både skal proviantere og sove udendørs så sørg for, at du tager et kig på vores soveposer og liggeunderlag. Her finder du et virkelig godt og bredt udvalg af de bedste produkter inde for markedet. For proviant kan du passende tag et kig på mad og drikke kategorien. Her har vi gjort os vældig umage med at samle god kvalitets mad men også vandrensning. Drikkesystemerne er samlet under den samme fane. Maden skal selvfølgelig også laves og der skal vi over i vores afdeling for køkkenudstyr. Her finder du både service og tallerkener til det helt simple måltid, og skal du indtage et større tilberedt måltid, så kig endelig ind under brændstof og optænding.
Når man nu har fået tilberedt sit måltid og er kommet ned i soveposen, så skal man jo op af den igen. Her kan det hjælpe at vide at toiletgrejet er i orden; shampooen, sæben og håndklædet er af en god kvalitet. Du kan finde dette udstyr i vores afdeling for personligpleje.
Hvis ikke du skal overnatte i det fri, så kan vores rygsække være en god mulighed. Dem kan du finde ovre i afdelingen for oppakning.
Den næste ting på din indkøbsliste kunne være en kniv, økse, schweizerkniv eller multitool. Dem kan du finde under knive. Her finder du de skarpeste knive i skuffen. Andre kategorier inde for outdoor udstyr er kategorierne navigation, elektronik, lys og lygter og vores outdoor tilbehør. Her er der tale om ting, som ikke nødvendigvis er et must på de fleste ture, men som vil give dig mere komfort på alle dine ture. Så hop ind og gør dine indkøb nu. Vi har som sagt alt inde for outdoor grej og outdoor udstyr.