Mad og drikke

Hvis du er eventyrlysten eller bare elsker at udfordre dig selv, så er du kommet det helt rette sted. Vi er nemlig selv store fan af netop disse to ting. Du vil derfor kunne finde en række af produkter, som alle har noget med outdoor livet at gøre.

 

Det kan være du mangler bestemte produkter til overlevelse eller at du mangler jagttøj til din næste jagt. Vi har rigtig mange forskellige ting, som vi selvfølgelig har samlet i kategorier, så det er lettere at finde netop det man mangler.

 

I denne kategori kan du finde en række af produkter inde for kategorien mad og drikke. Du kan bl.a. finde en række af produkter til vandrensning. Vand er en af de vigtigste ting for os mennesker. Det kræver dog også at vandet er af ordentlig kvalitet og ikke fyldt med bakterier. Ellers kan man gå hen og blive syg. Derfor finder du altså en række af produkter, som kan hjælpe dig med at rense vandet når du er ude i naturen. Det kan være du finder en sø eller kilde og har brug for vand. Ved hjælp af vores mange forskellige produkter kan du få rent og lækkert vand.

 

Her vil det også være oplagt at kigge på en af vores mange forskellige camelbak drikkedunke. De er perfekte til at have med i naturen og kan bruges til opbevaring af den vand du lige har renset.

 

Kan man også finde madprodukter herinde?

 

Det kan du tro. Vi har stort kendskab til outdoor livet og ved hvor vigtigt det er med næring. Derfor forhandler vi også en række af madprodukter, så du let kan få noget mad. Det kræver ofte ingenting at tilberede det eller noget så minimalt som kogende vand. Der er både frysetørret mad og det vi kalder adventure food. Der burde derfor være rigeligt at vælge i mellem, hvis du er interesseret i at prøve denne type af mad.

 

Det er selvfølgelig primært beregnet til dem som elsker at være ude i naturen og gerne over længere tid. Hvis det kun er kortvarigt, så er det nok ikke helt nødvendigt. Er du dog ude på en tur, som strækker sig over længere tid, så kan det være rigtig smart med disse madprodukter. Det er også ofte sådan noget som militæret bruger. Det giver en masse næring, fylder intet og er let at tilberede.

 

Er du derfor på udkig efter mad og drikke, så er denne kategori helt perfekt for dig.